Malin Gramer

Uppdatering, livet!

Jaha då var det måndag IGEN! I morse fick jag en sådan galen längt efter våren. Jag är så trött på att försöka krångla ner mina svullna fötter i ett par kängor (medan jag gubbstönar och frustar), men det värsta är nog ändå att dra på sig den tjocka vinterjackan och känna sig som en Michelingubbe som knappt kan röra sig. Ja,ja nog med gnällandet. Den här veckan  är fullsmockad. Jag har så mycket saker inplanerade, bla träning, luncher, möten,lägenhetsvisning, och  jobb, barnmorska, bio, pressträff för nya Paradise (så kul att träffa de nya deltagarna)… ja ni fattar. Plus att min kille drar till LA på fredag (och är borta i 3 veckor). PHU… och jag som skulle försöka skära ner på aktiviteter i veckan haha. 

Mitt gymkort går ut på torsdag och jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra om jag ska förlänga det, så jag kan pausa när bebisen kommer eller om jag ska pausa från gymmet redan denna vecka och istället börja simma och/eller köra gravid yoga fram till delivery!?

Jag har börjat fundera otroligt mycket på hur det bli när bebisen kommer. Kommer han sova, kommer vi sova???? Kommer jag kunna/hinna köra min stora kille till skolan? Hur funkar livet med en bebis? Det var ju så länge sen jag hade en (snart 8 år sen) så jag har ju glömt det mesta, plus att då var ju omständigheterna helt annorlunda. Jag var tex helt själv de första 10 dagarna då C:s pappa jobbade i skärgården (vilket visserligen inte gjorde mig någonting). Jag tyckte det gick bra, bebisen sov mest och jag ammade typ mest hela tiden och fikade haha.

Nu kommer vi vara en familj, med två stora barn med allt vad det betyder (laga mat, köra till skolan, hämtning, läxläsning, aktiviteter mm). Men vi är ju två vuxna så det kommer nog bli bra, återigen börjar hag tänka på de familjer som har typ 6 barn, hur funkar det? Sen är jag sjuuuukt nyfiken på hur den lille kommer att se ut, kommer bebisen ha min sambos hår? Blir det min näsa? Är han lik nån av oss? Så spännande. Denna vecka går vi in i vecka 34 och jag känner mig såååå stor. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.