Malin Gramer

Det sket sig även tredje gången gillt.

Idag har jag varit så mycket piggare än igår, vet inte om det beror på att jag numera kör både järntabletter och dubbeldos av den här ”järn”-juicen. Det kan vara psykiskt påhitt av mig men hag säger att det funkar.


Idag körde jag ett yin-yoga pass och nästa vecka går mitt träningskort ut… vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska förlänga kortet och fortsätta träna de sista veckorna nu (och sen frysa det) eller om jag ska satsa på simning nu de sista veckorna?! 


Idag gjorde min sambo och jag det TREDJE försöket att hämta ut våra pass som vi gjorde nya i okt/nov. Första gången kom vi en måndagmorgon men då var det stängt. Gången efter (gick några veckor därimellan)  så åkte vi också en måndagmorgon och möttes av en skylt som sa att de inte öppnade förrens runt lunch, idag tänkte vi-torsdag toppen det är öppet, men googlade försäkringsskull och fick infon på nätet att det skulle vara öppet från 08.30-19.00. Gissa om vi blev snopna (jag också lite arg) när vi kom fram och möttes av en skylt där det stod att de inte öppnar förens 11.30 på torsdagar. SUCK!!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.