Malin Gramer

Nästan blind men tillbaka

Heeeej!

Jag är så ledsen för min frånvaro men nu är jag tillbaka (jag har haft en massa teknikstrul och haft alldeles för mycket för mig). Livet rullar på och jag går in i graviditetsvecka 33 denna vecka (oh my…nu går det fort). Nu på morgonen så ska min sambo och jag kolla på en ny lägenheten, vi har sagt att vi inte ska flytta nu på minst 1 år (men titta kan man ju alltid göra). Efter ska jag med som stöd till en kompis dom ska göra en sjukt obehaglig läkarundersökning, så idag blir det ingen träning för mig. Graviditeten annars? Jo…lite trött på att inte kunna klä mig som jag vill,

  •  min garderob består av exakt 2 par byxor, 2 linnen och 1 tjocktröja och en kofta som jag kan ha på mig. Tjoooho, men om man ser det från den ljusa sidan, jag behöver ju aldrig undra vad jag ska ha på mig, det är bara att ta på det som råkar vara rent (läs minst skitigt för dagen).
  • Träningen, går bra men märker att jag blir mycket tröttare nu än tidigare. Om jag tränar på dagen orkar jag knappt göra något mer på den dagen. 
  • Sömnen: Jag sover faktiskt helt ok just nu och har även börjat äta lina järntabletter igen då barnmorskan var lite orolig över mitt järnvärde.
  • Synen: jag har fått sjukt dålig syn, kan bero på mitt låga järnvärde eller på graviditeten i allmänhet. 
  • Mat: inser att jag har slarvat SJUKT mycket med att äta sallad och nyttigheter, måste skärpa mig och kanske skära ner lite på semlor, bakelser och choklad… (lite bara).
  • Boa: denna vecka måste vi ta tag i att beställa säng och annat man behöver till bebisen. Köpte dock några små bodys förra veckan. 
  • Halsbränna: har bara haft lite i omgångar men igår hade jag den vidrigaste halsbrännan hela dagen. Huva. Köpte tabletter.
  • Ansiktsblind: börjar också på riktigt oroa mig över om jag blivit ansiktsblind, jag känner inte igen folk överhuvud taget. Det är EXYREMT pinsamt att hälsa på folk som att vi aldrig någonsin setts och sen få reda på att vi visst träffats… och det händer om och om igen…

Ha en bra tisdag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Hej!
    Blev ju nästan lite orolig att du o bebisen inte mådde bra när du hade så långt uppehåll. Skönt att allt är bra med er 🙂
    Kram Maria i Skåne