Malin Gramer

Vagga eller spjälsäng? Hjälp!


I morse hade jag ett frukostmöte på stan (älskar frukostmöten) äta god frukost och prata om roliga saker, idag var det ett väldigt intressant och roligt möte sen drog jag till gymmet och körde ett ”fullbody” pass. Nu ligger jag hemma i sängen med benen i högläge och googlar babysängar/vaggor. Vi bestämde igår att vi ska satsa på en mindre säng/vagga eftersom ”Leif-Ragnar” kommer att sova i vårt rum ett tag (läs: troligtvis alldeles för länge), så då blir det nog bäst med en säng som inte är för stor(?). Så nu behöver jag hjälp, vad har ni för erfarenheter av vaggor, spjälsängar? Har ni några bra tips!? Vad gillar ni? Gillar inte? 

Tack på förhand!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina K

    När vår dotter var nykläckt hade vi henne i ett babynest i sängen. Nu är hon elva månader snart och har precis börjat sova i sin spjälsäng bredvid våran säng 🙂

  2. Nini

    Väntar själv bebis till våren och vi har satsat på en bedside crib från Chicco, som man dessutom kan använda som resesäng vid behov. Tyckte den verkade mysigare än de ”stela” små träsängarna. Har nyligen köpt vagn också, så kul!. Börjat fundera på det än? Kram!

    1. Malin Gramer

      Men Gud så smart, ska kolla upp den. Ja vi har vagn men jag måste bara hitta ”liggdelen” den borde ligga i källaren (hoppas jag!!) TACK för tipset, Malin

      1. Nini

        Åh inga problem, den tar också väldigt liten plats, samtidigt som bebisen har sin egen sängplats, men man slipper resa sig upp mitt i natten för matning och sedan lätt kan lägga tillbaka lillen. Blir som förlängning av ens egen säng ju:)
        Haha hoppas du hittar liggdelen, skönt att ha den biten ordnad! Då har du ju snart alla större grejer på plats:)

    2. Åsa

      Vi har en bedside crib troll. Mycket nöjda! Storebror får behålla sin plats i mellan oss när han kommer över och lillan kan ligga längst ut i vår säng eller i själva spjälsängen.