Malin Gramer

Rockstar och TRE kilo plus på julbordet!

Varje år så är vi ett kompisgäng som äter julbord på Ulla Winbladh  (det har råkat bli samma ställe 3 år i rad). Hur som så helst så har vi alltid sjukt roligt och folk har en tendens att bli rätt snaps-glada. Vi är alltid runt 11-15 pers så vi har ett eget separat rum så att vi kan hålla låda (förra året hade min kille fixat en överraskning till mig i form av ett eget Luciatåg!!!(woooow). 

I år höll vår vän Johan i underhållningen, i form av låtar istället för snapsvisor. Väldigt uppskattat, så pass att när vi lämnade restaurangen så var det ett gäng i rummet utanför vårat som bad om en repris av ”we will rock you” vilket Johan gladeligen ställde upp på, som en riktig rockstar. Sjukt skoj. 

Jag ska vara ärlig, jag åt inte så mycket mat men däremot slaktade jag efterrättsbordet vilket resulterade i TRE kilo plus på vågen (inte ett skämt och det var heller  I N T E vätska som försvann över natten vilket Jessicas PT lovade).

Så nu har jag klivit över 70 kilos gränsen på vågen! Toppen! 

En annan av julbordsgästerna skulle ta taxi hem till Huddinge men Taxichauffören körde henne till Lidingö… oklart var i kommunikationen det gick fel, men kul hade vi. 

Glad måndag! 



Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.