Malin Gramer

Babyns första saker

Igår fyllde baby-butiken Bonti 25 år och firade med ett kalas som Petre’ Event stod för. Sambon och jag skulle gå (jag har varit tokpepp sen inbjudan kom för i min värld så skulle vi ÄNTLIGEN köpa lite saker till lillebror). Men min kille som legat sjuk hela veckan kände sig fortfarande krasslig så jag tog istället med mig min kompis Annelie som också är gravid, vilket troligtvis var så mycket bättre än att ta med min kille (med tanke på att hon har sååå mycket bättre koll på prylar/vagnar/babyskydd/ALLT, än vad jag/ han har). 


Kvällen till ära så var det 25procent på allt i butiken och jag shoppade loss (var kanske inte riktigt planen men jag kunde liksom inte hejda mig). Jag köpte ett babyskydd från Britax (kände mig lite som i serien solsidan när expediten började att prata säkerhet (i serien säger expediten – Är säkerhet viktigt för dig?) hur som den hör stolen är tydligen jättebra. Jag köpte också ett babynest (sånt man har bebisen i när den ligger i sängen bredvid oss). Annelie tipsade också om en liten ”björnkudde” som bebisen kan ha huvudet på så att han inte blir platt i skallen, och när jag var vid kassan och prz skulle betala så såg jag dom minsta och sötaste strumporna jag någonsin sett, jag började nästan att gråta för att dom var så söta, så 4 par strumpor, en liten bevismössa fick också följa med hem. När allt var betalat och klart och vi på väg hem så blev jag övertalad att boka en vagn (hade tittat på en Bugaboo Buffalo) så jag gick in och spontanbokade en sån.


Grejen är att vi har två vagnar som står ”någonstans” så vi måste bara kolla upp dels var dom är och hur skicket är, för om någon av dom funkar så känns det rätt onödigt att köpa en ny (tycker iallafall jag). 

Men oj va skönt det känns att äntligen ha börjat ”boa” lite. Nu vill jag bara köpa en säng och KLÄDER till lillen (mycket vill ha meeeeeeer). Haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Anna

        Vi mår bara bra, tack! Träffade ju din mamma för ett tag sen och vi sa att vi skulle försöka få ihop en träff nångång snart! Skulle vara kul:-)Och Charlie träffade vi på höstlovet och så stor han har blivit!!! Kram