Malin Gramer

Träning och pepparkakor=Balans

Så glad att jag har fått in ett ordentligt tränings-flow nu. Förra veckan var jag på 4 pass på gymmet och denna vecka hoppas jag att det blir samma, så skönt att få röra lite på mig och att få träffa människor! Känner mig lite deppig av att bara gå och skrota på dagarna och det här vädret gör ju inte direkt saken bättre (regn/slask/grått). Efter gymmet gick jag och köpte en stor ask med pepparkakor och en liter mjölk. SÅ GOTT!!! Mina nya träningstights var super men varma (haha), köpte vanliga tights men med hög midja i strl 42/44 (fanns inte mindre, men dom funkar bra). Däremot skulle jag behöva hjälp med var man hittar snygga gravidkläder? Helst klänningar/kjolar, Någon som vet? Tack på förhand! 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Jag köpte gravidtajts med höj midja från bonprix, tror det var tvåpack för 199kr. Annars har jag försökt anpassa min icke-gravidgarderob till en gravidharderob, för min del och med min stil har det funkat väldigt bra. Jag har använt höga trikåkjolar som jag haft ovanför kulan, med en istoppad topp i (vilket också gjort att jag kunnat ha nästan alla mina toppar och tröjor). Det jag behövt komplettera med har varit strumpbyxor, tajts och ett par mjukisbyxor (som jag köpte ganska tidigt pga alla andra tryckte mitt på magen och jag mådde illa). Sen har jag köpt en och annan topp och klänning under graviditeten, men alla har varit i min vanliga storlek men i material som är töjbart och modell som funkat, har hopp om att det blir använt även när kulan är borta, tycker det varit väldigt svårt att hitta fina saker som varit ”gravidkläder” så har letat guldkorn från vanliga damavdelningen istället.

    1. Malin Gramer

      Jag har också provat typ pennkjolar (i tanken kändes det så snyggt) men jag känner mig som en stoppad korv varje gång jag provar. Men tights ska jag försöka hitta. TACK!/Malin