Malin Gramer

V23, träning och barnhelg

Dagens rapport! Är nu inne i vecka 23, var hos barnmorskan igår och lyssnade på hjärtat och tog lite prover, hade en liten blödning i förrgår men är inte så orolig men vi bokade in ett extra ultraljud nästa vecka. Annars  mår jag riktigt bra, mycket piggare nu än för några veckor sedan (äter järntabletter för lågt järnvärde) har varit på gymmet 4 gånger denna vecka (woohooo rekord, dock var ett pass super soft yin-yoga) men det känns bra. Idag kom min kära vän Anders över med frukost vilket var så mysigt (jag borde äta frukost med kompisar oftare, så tråkigt att äta själv) men idag var faktisk min kära sambo hemma också, bra start på dagen. Nu ska jag snart iväg och hämta min gullunge på skolan (har längtat såååå mycket den här veckan). Hoppas att vi ska spela lite kort eller brädspel när vi kommer hem (men rädd att han bara vill leka med ipaden…) Den här helgen blir en typisk barnhelg, tänkte baka i morgon med Nicole och kidsen, sen leka i snön, filmmys och sagor (och att avstyra ett och annat bråk kanske). Heppa! Happy Friday

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johan Persson

    Hej!
    Skönt att höra att du mår bättre igen.
    Du ser fortfarande stark ut och det är imponerande att du klarar av att gå ner så djupt, så det går inte att tro att det redan har gått 23 veckor.
    Det ser lovande ut och jag hoppas allt går bra framöver.

    Sköt om dig!
    Hälsningar
    Johan Persson

  2. Ulle

    Hej Malin! Jag har googlat botox käkled och ditt namn kommer upp:) vill egentligen bara veta om det är nått jag ska gå vidare med. Du vet, vidrig värk, ljud, yrsel och hopplöshet. Läste någonstans att det blev värre. Men det tror jag inte är möjligt faktiskt. Så? Rekommenderar du eller är det inget att fundera på? Kram!

    1. Malin Gramer

      Hej Ulle! Jag har gnisslat tänder och haft spända käkar i typ hela mitt liv (vilket gjort att jag haft väldigt mycket huvudvärk och spända axlar bl.a.) Så för mig fungerade botoxen i käken fantastiskt bra. Jag var hos Dr Calle på Forma Vita som är extremt kunnig och kunde svara på alla mina frågor. Super! Lycka till!