Malin Gramer

Graviduppdatering och vagnångest!

Herregud halva tiden har gått! Jag kan knappt fatta det. Men det är så roligt. I förra veckan så var jag iväg och köpte lite nya gravidkläder, eftersom inget i min garderob passar längre.

En annan grej som jag uppräckte förra veckan är att vi inte kommer få in NÅGON vagn i vår hiss, vilket jag är så ledsen över (den smalaste vagnen är 52 cm och vår hissdörr är 50 cm…). Klart att jag kan konka upp och ner på barn och blöjväska men det hade varit så mycket smidigare om vi fått in vagnen i hissen. Tyvärr så har vi inte heller något barnvagnsrum så vagnen kommer att få stå utomhus visserligen under tak men ändå (tänk vad jag inte brydde mig om sånt här överhuvudet taget för 5 mån sen, haha).MEN åh va jag hade velat ha vagnen uppe i lägenheten. Men om jag nu ska se det hela från den ljusa sidan så kan vi ju köpa vilken vagn vi vill eftersom vi ändå inte behöver bry oss om mått. Vad har ni för vagn? Vad ska vi köpa?

Jag kräks nästan ingenting längre men om jag äter middag försent eller borstar tänderna försent på kvällen då kräks jag (?).  Annars har jag börjat dricka vatten igen, jääääj, jag älskar i vanliga fall vatten men har de här månaderna tyckt att konsistensen varit så äcklig (har bara velat dricka mjölk, oboy och strawberry Daiquiri (haha). 

Vi håller på att fundera ut namn till ”lillebror”, vi har två som vi verkligen gillar men Igor fick vi höra att våra nära vänner som också är gravida har det ena namnet som sitt favoritnamn (Åhhhh så typiskt och dom föder två månader innan oss… Typiskt!!!) haha men det löser sig nog. Just nu tror jag att oavsett namn så kommer han att kallas för lillebror (det är liksom det vi alla säger nu). 

Happy monday! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Jag har en bugaboo Buffalo, det är jätte lätt att ta av liggdelen och den har ett handtag som du kan bära med så det är super smidigt. Chassit fälls ihop jätte lätt om du vill ta med det upp också.

  2. Malin

    Det finns ju ”liggdelar” som man lägger i sittdelen. En hårdlift. Har du då själva vagnen nere så kan du lägga i bebisen i hårdliften och gå upp och ner i hemmet och sedan lägga hela delen i vagnen. Men då måste vagnen ha fullt liggläge. Att använda en bärsele är ett förslag oxå men en hårdlift vore ju toppen.

  3. Tess

    Joolz day har vi och den är både ursnygg och bra att köra. Det enda som är minus är suffletten som är kort men det löste vi med att köpa uv-skyddet och ha på alltid.

  4. Sara

    Ha inte ligg/sittdel ute året om. Risken är stor att den börjar mögla och är då obrukbar. Sen riskerar ni också att bli av med vagnen. Det är dessvärre lätt att bryta upp de lås som finns. Har också bott i lägenhet med liten hiss. Jag hade mjuklift till vagnen. När vi skulle i hissen lyfter man bara ur den och fäller ihop vagnen och sen in i hissen. Krångligt javisst men det gick. Efter 6 mån valde vi dock att flytta. Välj en vagn som är enkel att fälla ihop och tar liten plats.

  5. Sara

    Ha inte ligg/sittdel ute året om. Risken är stor att den börjar mögla och är då obrukbar. Sen riskerar ni också att bli av med vagnen. Det är dessvärre lätt att bryta upp de lås som finns. Har också bott i lägenhet med liten hiss. Jag hade mjuklift till vagnen. När vi skulle i hissen lyfter man bara ur den och fäller ihop vagnen och sen in i hissen. Krångligt javisst men det gick. Efter 6 mån valde vi dock att flytta. Välj en vagn som är enkel att fälla ihop och tar liten plats. Köp sen också en ergonomisk sele eller sjal. Om man bara ska ut små ärenden är det grymt så slipper man släpa ut vagnen

  6. Mia

    Bugaboo buffalo (nyaste versionen) är nog den bästa snygga singelvagnen jag kört.
    Gillar även joolz day såväl visuellt som körmässigt men inte deras sufletter.

  7. Natalie

    Ta med dig bärsele när ni ska ta promenad. Ha bebisen i den på väg ner och upp i hissen så kan du ha med vagnen ihopfälld i hissen. Lägg sen bärselen under när ni går? 🙂