Malin Gramer

Hej livet, snart LA! 

Heeeej! Inser att det var H U N D R A år sen sist jag bloggade sist men jag har helt enkelt inte pallat, sanningen är att jag har mått rätt dålig och inte orkat ett skit, så i typ två månader har jag bara legat hemma, utan att knappt ens orka ta mig utanför dörren (orkar inte prata om det just nu får ta det sen) men nu känner jag att jag sakta börjar komma tillbaka till livet. 

Så hej! Vad händer!? Nja mitt liv är fortfarande rätt stillsamt jag har tackat nej till varenda fika, middag,event och fest de senaste två månaderna så jag har ingen koppling alls till den riktiga världen längre (men jag har kollat otroligt mycket på tv haha).

MEN nu på Torsdag så drar jag och mina bäjbs Jessica och Paulina till LA!!! Så overkligt härligt. Det hela började med att jag planerade att åka dit för att hälsa på min sambo som är där i 1 månad, jag frågade Jessica mest på skoj om inte hon skulle ta och följa med, varpå hon svarade ja(?) sååå roligt. Paulina frågade jag inte ens då hon precis har börjat på ett nytt jobb, så att hon skulle hänga på kändes liksom inte riktigt rimligt. Men hon blev så satans avis så i fredags frågade hon sin chef om hon fick ledigt och igår kom beskedet att hon inte bara har världens bästa chef (obviously) utan att hon får ledigt så hon KAN FÖLJA MED. Jihhhaaaa! Satan va roligt vi kommer ha. Min sambo har hyrt ett sjukt fint hus (med pool såklart!!) som jag och alla min vänner nu ska invadera (haha stackars min kille). 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johan Persson

    Hej, Malin!
    Kul att du är tillbaka och att du känner dig bättre igen.
    Det har varit riktigt tomt utan dina roliga inlägg och härliga bilder.
    Jag vill bara passa på att önska dig och de andra tjejerna en riktigt skön resa till LA.
    Ha det bra och må så gott i värmen!!
    Hälsningar
    Johan Persson
    Lidköping