Malin Gramer

Tryffel-döden

Igår var vi på en fantastisk restaurang i Rom Taverna Trastevere. Maten var sååå god. Men det var inte direkt några små portioner man fick. Herregud jag fick själv in en hel stekpanna med tryffelpasta, alltså en sån som jag själv hade gjort till hela familjen.  När jag ätit mindre än hälften så höll jag på riktig att dö den stora tryffeldöden, så vi var helt enkelt tvungna att ta en pause, så vi tog in en varsin sorbet i hopp om att det skulle gå att fortsätta… Jag ska erkänna att jag försökte (jag pillade i mig några Tryffelbitar) men kände hur pastan och tryffeln var på väg att vända i magen för att kika upp igen. (Sjukt otrevligt jag vet, sorry).

Hur som sinnesjukt gott och jag var fortfarande proppmätt flera timmar efter.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.