Malin Gramer

Ny på Loppi och Rom!

Fika på Caffe Greco
Fika på Caffe Greco
Vårt hotell De Russie
Vårt hotell De Russie
Rostade kastanjer
Rostade kastanjer
Min kille och jag
Min kille och jag
Spanska trappan
Spanska trappan

Heeeej alla gamla och nya kompisar.

Äntligen så funkar det. Jag har precis börjat att blogga här på Loppi och är supertaggad. Jag vet att mina tidigare inlägg på

malingramer.se inte har kommit in här ännu men jag hoppas att vi ska kunna lösa det inom nån vecka (jag är teknik-analfabet och måste därför ALLTID förlita mig på andra människor när det kommer till teknik, tänk att jag är som en oteknisk 40talist! Det är banne mig ett under att jag kan blogga överhuvudtaget haha).

Idag klev min kille och jag av Equinox (ett kryssningsfartyg) som vi har varit på i en vecka, wow säger jag bara, vilken vecka. Bi har gjort och sett så mycket att jag är helt omtumlad. Det har varit en av dom bästa semestrarna någonsin, vi åkte från Athen via Mykonos, Malta, Sicilien, Valletta, Salerno och idag gick vi av i Rom.

jag har så mycket bilder och saker att berätta men jag får nog ta det lite pö om pö. Men har ni frågor om kryssningen så Shoot!

Idag har vi alltså gjort Rom. Vi har kollat i butiker ätit pasta (Näähäää) promenerat och fikat och shoppat (mest minipiller faktiskt, till min stora besvikelse).

Nu ska vi iväg och äta ännu mera pasta. Tjoho.

I morgon eller i övermorgon lovar jag att skriva om Amalfikusten och om hur coolt det var i pompei.

Puss

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.