Malin Gramer

Kolmården

I söndags så var det äntligen dags för Kolmårdens vårpremiär, så mysigt. Vi var där hela familjen. Kidsen var mest taggade över att dom skulle få träffa Bamse, det var verkade liksom vara själva höjdpunkten med resan, själv såg jag mest fram emot vårt ”djurmöte”, jag/vi skulle nämligen få träffa den ”röda pandan”, fattar ni hur stort det är!???, -SJUKT stort!!! Jag var så taggad. Hur som helst när vi väl kom dit så vägrade dom små söta pandorna att komma ner från sina träd (dom tittade lite trött på mig och tänkte nog att jag inte såg så värst spännande ut, så dom somnade om…)

 MEN istället så fick vi (hela familjen) gå in i ”Sydamerika” och hänga med kapybarerna och både mata och klappa dom och det coolaste av allt var att dom hade 3 veckor gamla ungar som vi också fick mata och klappa (sjukt söta). Sjuåringen som har önskat sig både hamstrar och marsvin började genast att göra upp planer var han skulle ha sin egna kapybar den dagen han fick en… Ähhhh


jag och min kille diskuterar huruvida vi ska skaffa oss ett gäng kapybarer…

kolla in dom små… gölle gölle, göll!!!
 
mouhaha huuuur söt är den inte?

Självklart så såg vi också delfinshowen ”Life” (väldigt fin) och så åkte vi linbanan över safariparken (tänk va galet att man åkte bil igenom den när jag var liten…)

från delfinshowen ”life”
Mitt favorit djur, giraffen ❤️
Linbanan över safariparken
dom håller på att bygga en helt GALEN bergochdalbana (wildfire) som ska vara klar i sommar …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.