Malin Gramer

Så lycklig!

Häääj! Jag är tillbaka och typ ett år äldre (men ändå tidlös, sååå klart!) jag har haft VÄRLDENS bästa födelsedag, eller rättare sagt vi har haft världens bästa födelsedag. Lillbrallan fyllde 7 år vilket han har peppat för i ungefär 6 månader. Så jag är mer än nöjd att gårdagen blev så bra. Det här är alltså första året sen 2013 som vi fyller år hemma i Sverige och inte i Mexiko, ni fattar hur härligt det var va??? Jag är så lycklig!

Min kille väckte mig med skön(?)sång och  present och en härlig frukostbricka. Sen gick vi upp och fixade det sista med presenter och frukost innan vi gick in och väckte SJUÅRINGEN (herreguuud va tiden har gått fort, 7 år… Vad hände??) 

Paketpapper flög och alla presenterna var topp! (Mest lego, det är just nu all-time favvoleksaken).

Efter skol-lämning fladdrade jag runt på stan mellan frukost, lunch hämtade sen Lillbrallan och fikade med två klasskompisar till honom innan vi åkte och hämtade tårtan. Tårtan var fantastisk !!! (visar bilder lite senare).

På kvällen kom ”gänget” över och vi åt mat och tårta och bara hade det så jävla trevligt! Älskar mina vänner. Barnen (6 stycken) härjade runt och vi vuxna kunde faktiskt prata. Kul ju! 





Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.