Malin Gramer

Premiär ikväll nytt tv-program!

Jiiiiha idag kl 21.00 har ”Världens bästa burgare” premiär på TV3. Johan Jureskog (kock och GRYM på kött) och jag reser runt i USA och letar, smakar efter den bästa hamburgaren! Sa jag att vi åt/smakade runt 67 hamburgare på den här resan???? (Konstigt nog så tappade jag räkningen haha) Johan komponerar också en egen hamburgare i varje stad. Första stoppet blir i NY! ENJOY

Johan och jag i NY
 
  
 
Hamburgaren på Minetta Tavern
 
 
Halva teamet, David, Andreas, Johan och Anna
 
 
på Pj Clarks
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Angelison Lindkvist

    Hej Malin!
    Först och främst, tack för att du och Johan har räddat tisdagarna! Jag älskar ert nya program och som vanligt när du är med i en produktion blir det helt rätt!

    Vi har varje vecka hitintills försökt efterlikna burgarna på onsdagen, med varierande resultat 🙂

    Nu till det väsentliga. Vi blev väldigt nyfikna på den där texas grillade bringan ni blev bjudna på hos familjen BBQ. Det såg fantastiskt gott ut och vi skulle väldigt gärna vilja prova tillaga det själv. Jag har googlat och försökt hitta recept men framgången har varit sådär.
    Vad gjorde egentligen grillmastern med köttet, att det skulle rubbas med kryddor, fine. Men sen skulle det grillas på olika sätt men där tappade jag bort mig.
    En liten snabb förklaring skulle jag uppskatta så vi kan få smaklökarna att dansa! Ha det bäst!

    Hälsningar
    Linda

    1. Malin Gramer

      Hej Linda. Va roligt att ni gillar programmet och kul att ni lagar burgarna efter. BBQ i Texas var helt fantastisk, men helt ärligt minns jag inte alls hur hn gjorde med köttet. SORRY!!! Hoppas ni for till det!

  2. Anders

    hej,

    såg premiäravsnittet igår och måste säga att jag gillade det väldigt mycket. mycket intressant.

    om du är i nordvästra skåne nån gång så bör du ta dig till garage bar i höganäs. dom gör helt fantastiska burgare där (och då kan du passa på att testa ölen från det lokala bryggeriet också, som fått fina recensioner), helt i klass med de ni hade med i programmet igår.
    även om jag inte har testat många fler ”lyxburgare” runt om i sverige så vågar jag nog påstå att de platsar på sverigetoppen. de har en Facebook-sida du kan kolla på också 🙂

    ha de fint!