Malin Gramer

Fest och jag är immun mot Tequlia! 

Igår var vi iväg och käkade på ”Cocodrilo”en japansk-influerad restaurang där det inte finns någon meny (jag har aldrig sett någon iallafall) utan dom serverar dig helt enkelt 8 rätter. Dom har en fantastisk utsikt (superhärligt att åka hit en sen eftermiddag och ta några drinkar och kolla på solnedgången) maten är toppen och drinkarna och deras hemgjorda glass är to die for!  Jag drack också ett ”gäng” tequila… Vet inte vad det är med mig och Tequila…men tydligen så är det allt jag vill ha när det är fest!?! (Skriker som en galen person efter Tequila…) 

Så när jag gick och lade mig var jag skitnojjig över att den ”stora tequilafyllan skulle drabba mig så att jag inte kunde sova, men den kom aldrig och sen när jag vaknade var jag supernervös att den stora tequilabakfyllan skulle komma, men INGET hände! Slutsats- Jag är IMMUN mot tequila!!! Den biter inte på mig! Skönt va?!

När vi kom tillbaka till ”Chamela” och ”Paralell Hotell” (alltså vi som jobbar med programmet, det händer nästan mer bakom kameran än framför…) så var det full fest. Dennis fyllde 30 och det firades med både poker och Euphoria-dans!  

  

tjejgänget
  
fantastiskt god Mojito
 

 

Jag och Evelina
 
     
Caroline, Evelina och Robban
  

  
    

Caroline ”Kalas-son”
 
 
Erik och Johan
 
  

 

Johan, Kricke och Erik
 
 
Tequila
 
   
 
 FESTEN PÅ CHAMELA:

 

Födelsedagsbarnet Dennis ?
 
 
Euphoriadans…
 
  
mera Euphoria…
 
  
  
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.