Malin Gramer

GRATTIS JESSICA! 

Idag fyller en av mina bästisar, Jessica 40 år! G R AT T I S!!! Det är en ära att få vara din vän! Jessica som har spenderat  den senaste tiden med att ha en rätt så ”lagom” fyrtioårskris, kom härromdagen fram till att varför vara en medelmåttig 39-åring när man kan vara en skitsnygg 40-åring! Jag håller med dig (vilket jag typ alltid brukar göra därav att det blir så KUL (?) när vi hänger!!!) 

 Idag vill jag hylla dig du galna, fantastiska, knäppa, barnsliga, drivna, roliga, hämningslösa, vettiga(?), kreativa, härliga, glada, sprudlande, snygga, fina, duktiga, lojala människa och vän! Det finns massor mer att säga men jag avslutar med- Jag älskar dig och du är ta mig fan den snyggaste och hottaste 40åringen jag känner! Jag hoppas jag blir som du ?.

Här kommer några foton på jessica! 

 

så snygg!
  
  
bjuder på sog själv…
  
 
vilken 39åring 2-barnsmor, skriver KUK på pepparkakorna? jo Jessica! charmigt
  
Jessica efter en helt vanlig kväll på krogen …(?) jag sa ju att hon var driven
   
    

 
nämnde jag barnslig?
   

oklart vad som hånder här! men kreativt!!!

   
   
  
Grattis och skål! Åh vad jag önskar att jag fick vara med dig idag!

Puss, jag hoppas att alla dina önskningar går i uppfyllelse ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    HAHAHAHAHA MALIN!!! Det kändes som du var här med mig när jag läste detta. Jag älskar DIG du galna, fantastiska, knäppa, barnsliga, drivna, roliga, hämningslösa, vettiga(?), kreativa, härliga, glada, sprudlande, snygga, fina, duktiga, lojala människa och vän!