Malin Gramer

Det dekadenta livet utan barn…

Helgen! Oh herregud…denna barnfria dekadenta helg! Det känns väldigt sunt och bra att barnen kommer på fredag, så vi kan leva ”stillsamt” familjeliv (med stillsamt menar jag ju förstås, Att rodda fredagsmiddag med gäster, barnkalas, mellokalas och fotbollsturnering ute i tjottahäjti!) samt att hålla barnen glada och sams!!!! Nu i helgen har vi bara GÖTTAT oss med härlig mat, vänner, vin, några drinkar för mycket samt nattklubbande. Magiskt men också väldigt skönt att inte varje helg ser ut så här. I lördags var vi på middag hemma hos Johan och Paulina (ja vi känner två par som heter Johan och Paulina(vad är oddsen på den(?) men i lördags var vi hos Johan som jag gör ”Världens bästa hamburgare” med (Tv-program som har premiär v.14 på TV3). Johan är kock och därför en jävel på att laga mat (fattas bara). Det serverade alltså mycket bra mat, vi åt så mycket skaldjur att tom Feskekörka i Götlaborg borde vara avis, Lovely med andra ord. Det dracks också (alldeles för mycket) både bubbel, vitt vin, rött vin, drinkar, calvados, tequila bla! 

Vi var tre ”vuxna” par plus Johans bror (också han vuxen) på denna middag. Saker som hände: det satsades pengar på detverse saker (som bröderna var oense om) väldigt underhållande för oss runt omkring. Människor (alltså vi) uppträdde (?) både med rap, fulsång och dans… Både proffesionellt till musikallåt och lite mindre proffsigt till hip hop! Två personer (som inte hörde ihop som par) vigdes AV MIG (har dock en känsla av att att äktenskapet inte är giltigt(?)När alla egentligen borde gått och lagt sig, då kom vi på den briljanta idén att gå på nattklubb (inte minst för att fira de nyvigda paret). Mao en otroligt rolig kväll! 

Dagen efter spenderade min kille och jag  ”Alla hjärtansdag” i sängen, vi kollade på några filmer och åt chips och choklad! 
   

värden Johan och jag

   

Efterrätts ostar

  

Nyångad hummer, med tryffelmajo… love it
  
Johan och hans gratinerade havskräftor! så gott
   

   
 

Kungskrabba, love it
 
 

det bidde en korv innan vi åkte hem!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.