Malin Gramer

Syndens näste!

Ja ha då har jag alltså hamnat i syndens näste eller ”Kristianstad” som vissa säger. Jag har alltså slitit hemma som ett djur  med att enbart hålla mig till allt vad ”risdieten” innebär. I 5 dagarna (FEEEEM DAGAR) har jag hållt mig undan från socker, gluten, laktos och alkohol, med bravur ska tilläggas MEN idag sket sig allt! Japp! Vi anlände till K-town runt 14.00 då hade jag tom mumsat i mig en medhavd matlåda på tåget (kall lax, kallt ris, kall potatis och några kalla rödbetor….) fattar ni hur stort att fixa detta vid 6.30 i morse??? 

Väl framme så började med att äta sushi(det närmsta risdieten man kommer) tjejen i kassan deklarerade glatt att deras ris visst innehöll socker… (Ridå tänkte jag men beställde ändå). Under sushi/socker intaget så fick jag ett sms med ett väldigt GLATT besked, vilket gjorde att min kille tyckte att nu MÅSTE vi ju bara fira ikväll (jag var nog inte speciellt svårövertalad) så vi gick till systemet och köpte två flaskor bubbel och åkte hem till hans syster med familj (som vi är här för att EGENTLIGEN fira).

 

min killes lunch VS min kalla lunchlåda
  
Ris med SOCKER
  
Skumpa innehållandes alkohol och socker…
 
Jag tom smakade lite kött fast jag har köttpaus… Och när jag nu ändå håller på att erkänna saker, ja jag drack också lite rötjut!

Vem vet hur bananas jag kan gå i morgon!

P.s tror dock att mitt svullna öga blivit lite mindre svullet, det måste ju nästan vara pga sockret och vinet!? Bra vi säger så! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.