Malin Gramer

Alla mina paradisehotel oufits! 

Jag har verkligen halkat efter när det gäller att lägga upp bilder från Paradise. Anledningen är att jag har haft alldeles för fullt i hjärnan, den liksom svämmar över av en alla saker som händer i mitt liv den senaste tiden. Men jag tänkte slänga upp lite bilder nu. Sminket gör ju som vanligt min favvo Eve (som nyss lagt upp backstagefoton från en nyårskampanj med en manlig modell på sin snygga blogg) spana in Makeupevelina . Hon är ju med i Mexico hela tiden. 

När jag åker till Mexico och spelar in Paradise Hotel så har jag med mig lite mer än HUNDRA outfits (galet, jag vet!!!) men det är ju över 54 avsnitt så det är inte så konstigt ändå. Det är inte jag som plockar ut alla kläder utan det får jag/vi hjälp med av en stylist, i år så fick jag hjälp av den fantastiska Anna Hjertén, hon stylar typ halva Sveriges Tv/medieprofiler läs  Annas blogg här. Tyvärr så är inte Anna med på plats under inspelningen. 

  

Den här röda klänning från Malina hade jag på ”vikinga” veckan.
  
Även denna kommer från Malina och den hade jag under ”sjukveckan”. Örhängen kommer från Lily and Rose!
 
 
Shorts med hög midja från Kerber! skor från Nelly.
  
Shortsen kommer från Zara, linne från oasis och skor Greekstyle just Fab.
 
Jag har lagt upp den sista bilden på instagram och då var det någon ”clever-boy” som undrade varför jag hade grekiska skor under vikingaveckan… Ja va svarar man på det? Att vi har letat men att vikingaskor är slut i alla butiker, sedan typ långt innan KF. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.