Malin Gramer

Förlovningstider? Hitta bästa ringen!

Min kompis J ska gifta sig med sin Polly i sommar. När J friade så gick allt PERFEKT. Polly som då bodde i NY, blev överraskad med ett frieri i Central Park, solen strålade och fåglarna kvittrade så där lite extra, när J gick ner på knä så blev hon först helt stum sen grät hon av lycka och dom kysstes och grät omvartannat.  Ringen är ”flawless” med typ den största stenen jag någonsin sett.  
 Dom avnjöt sedan en fantastisk middag på en av New Yorks finaste restauranger, där ägaren blev så rörd över att det svenska paret valt just hans restaurang att förlova sig på, så han bjöd på den extravaganta middagen.  Efteråt hade J styrt upp en liten ”surprise”drink med alla hennes vänner och natten spenderades självklart i en magnifik svit med utsikt över Central Park. 

Visst låter det som en saga? Men jag kan berätta att det inte alltid blir som man har tänkt sig. 

Som tex när min kompis Paulina och hennes kille Johan förlovade sig. 

Johan överraskade Paulina med att boka in en hotellnatt på ett väldigt trevligt hotell i Stockholmstrakten (hon hade alltså ingen aning om vad som skulle ske). Johan hade alltså planerat detta i veckor, köpt ring, planerat in ett kärleksfullt tal, pratat med hotellpersonalen om att choklad och skumpa skulle stå på rummet, middagen hade han bokat in lite senare på kvällen så att han skulle hinna ”pop The question” före. Allt var planerat in i minsta detalj. 

Paulina och Johan anländer till hotellet, Johan öppnar andaktningsfullt porten pch dom kliver in. Väl framme vid receptionen hinner Johan inte mer än att säga sitt namn förens den manliga receptionisten glatt utropar- Jaaaaaaa men det är ju ni som ska förloooooooooova er! 

RIDÅ!

Jag kan liksom inte förklara i ord hur dålig stämning det blev. Den stackars receptionisten som i samma sekund insåg sitt misstag blev såklart tomatröd i ansiktet och ville nog bara sjunka genom golvet. Johan som inte heller direkt spar på krutet om han blir förbannad, blev rosenrasande och gav den stackars receptionisten en avhyvling han troligtvis aldrig kommer att glömma. 

Paulina i sin tur blev helt Sjukt obekväm (vem hade inte blivit det) och visste inte vad hon skulle ta sig till,  skulle hon bli glad? slänga sig runt halsen och kyssa sin blivande man och skrika, jaaa jag säger jaaaa eller skulle hon låtsas att hon inte hört ett ord av vad som precis sagts. Hon valde att köra en ”öhhhhh öhhhh va? Öhhhh va, ehhhh, hahaha…ehhh”. Ni fattar hon fick kortslutning i hjärnan. 
Efter 2200 stycken ursäkter och en fet uppgradering till deras ”bästa svit” med både bubbelbad på rummet och bubbel i glasen så gick paret upp. 

Frieriet blev inte riktigt som Johan hade planerat men orden kom från hans hjärta och Paulina svarade ja. Sen blev dom pruttfulla ihop och hade en skitrolig kväll. 

Det här inlägget är ett samarbete med Safira.se som säljer högkvalitativa smycken från flera olika smyckesdesigners bla Thomas Sabo, Schalins och klockor från bla Daniel Wellington och TRIWA och så säljer dom  förlovningsringar. Jag är en sucker för allt som har med kärlek, förlovningar och bröllop att göra.  Går ni kanske i förlovningstankar? spana in Safiras förlovningsringar (dom har också jättefina vigselringar och alliansringar också och gratis gravyr. Bra va!? 

Hur man än förlovar sig så tror jag att det blir minnesvärt, även om saker inte går som planerat. Eller vad säger ni? 

  

Paulina och Johan på deras bröllopsdag! ❤️
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.