Malin Gramer

Ingen sömn, pressfotografering och resa till Orlando! 

  
Gick och lade mig i går vid 01.00 efter en 16 timmars jobbdag (vi har så KUL, men oj vad mör jag/vi blir både i huvet och i kroppen).  Kl 05.45 i morse ringde klockan.  Det börjar kännas nu i hela kroppen att vi kört på 12-16 timmars dagar i två veckor i sträck. Men i morse när kockan ringde så var det bara att hoppa upp ur sängen, duscha, packa, sminka mig och åka i väg till South Beach där vi skulle köra en pressfotografering för programmet. Fotografen var en svensk fotograf som heter David och som numera bor i Miami.  Plåtningen gick bra och miljön var så snygg!
 
Runt 09.00 satt jag i en taxi och på väg till flygplatsen. Mina två dagar i Miami har gått ruskigt fort och NU är jag äntligen i Orlando (sista stoppet på resan) staden som vi kommer att stanna längst i (hela 7 dagar). Det känns såååå skönt att kunna packa upp (utan att behöva packa ner allt i övermorgon igen, så som vi haft det på alla andra ställen). 

Der här hotellrummet är också det bästa vi hadt på hela resan, det är stort och härligt! Jag har ett vardagsrum och ett sovrum, så jag kan liksom bre’ ut mig. Såååå skönt!

  
Mitt vardagsrum som nu också är ”dressingroom” eller ett ”stökrum” beroende på hur man väljer att se på det. Haha! 

Tränade idag! BAM såååå nöjd. Är HELT slut nu!

Godnatt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.