Malin Gramer

Kom till Miami och insåg att jag blivit gammal! Skit gammal tom! 

 

försökte springa av mig alla milkshakes…
  
  Southbeach bring out the heat! Haha!
Äntligen är vi i Miami. För, håll i er…. 18 år  sedan var jag Aupair i Coral Springs här i Florida, (FATTA ARTON ÅR SEDAN!!!) ? jag har knappt haft någon kontakt med ”min” familj på de senaste 15 åren. Så jag  drog en vild chansning härromdagen och skrev till mamman i familjen på FB och berättade att jag skulle till Miami och undrade ifall dom hade tid att ses. Och det hade dom, det föll sig så bra att dom skulle på basketmatch i Miami kl 18.00 och dom hade bokat in sig på en tidig middag på Perricones (italienskt) kl 16.15. Mitt flyg landade 15.30 så jag struntade i att plocka ut mitt bagage (det gjorde mina kära kollegor åt mig) så jag hoppade i en taxi och prick 16.15 var jag på plats! (Snacka om timing!!!) Familjen har tre barn men bara Ryan (den äldsta) var i stan. Så galet! Sist jag såg honom så var han 6 år, lika gammal som min son är idag! Nu satt han där brevid mig och var en vuxen människa, herreguuuud vad jag kände mig gammal! 

Var har tiden tagit vägen? Jag fattar ingenting, jag känner mig typ fortfarande som 19. Men tydligen så var jag det för typ 19 år sedan…. ?

Min gamla Aupair familj. pappa George, Ryan 24 år och vuxen, mamma Lisa och jag!
 
Efter middagen åkte jac tillbaka till hotellet och kom in i receptionen samtidigt som mina kollegor (som hade hämtat bagage och bilar). Återigen vilken timing!!! 

Eftersom det är vår lediga dag idag så tränade jag. Och idag hoppade jag också över milkshaken (sååå nöjd över mig själv). Har druckit milkshakes i flera dagar nu. Herregud va gott det är, som att dricka smaksatt grädde, haha! Min favorit är numera peanutbutter/oreocookies!!! Den är så god så att jag vill typ bada i den! Så jag får passa på nu att dricka ett gäng eftersom jag är i från min kille. När vi är i samma land så vågar jag inte ens titta på en jordnöt (eftersom att han är sjukt allergisk). 

gårdagens lunch, typ den godaste milkshaken ever! jordnötsssmör och oreokakor!! p.s det var stora bitar av jordnötter i…! yami!
 
Ok godnatt finisar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.