Malin Gramer

När man växer ur sina kläder på en helg…

Igår hade vi en resdag (vilket betyder att vi är lediga), så igår morse lämnade vi Charlotte (North Carolina) och flög vidare till Houston, flighten var på 2,5 tim och då passade jag på att sova. Sååå Gött! Väl framme så bjöd Houston på sol, Lycka! Så efter en springrunda på hotellets gym så drog jag och min kollega David till ett shoppingmall! David ville mest dricka öl och jag ville plöja igenom varenda butik jag hittade. Haha. Jag blir HELT till mig av alla fina barnkläder jag ser, och vill typ shoppa sönder mig själv! Just nu så växer min 6-åring som ogräs och han kan lätt växa ur en storlek på några månader (ibland känns det som att växer ur ett par byxor på en helg, dom kan ha suttit bra ena veckan och veckan efter är det högvatten).

Så just nu är jag på jakt efter byxor, tröjor och skor till Charlie, men mest akut är höstskor. Men det är ju så sjukt svårt att veta om skorna sitter bra eller inte när han inte är med och provar, PLUS att jag inte får plats med flera saker i mina väskor (?)  Jag har hittat några sjukt snygga kängor på Oiidesign där dom har en massa snygga barnskor och barnkläder. Jag vet ju att jag skulle gå bananas om jag haft en dotter. Asså hur söt är inte minirodini bodyn med råttor (min kompis Maria hatar råttor och hade aldrig kunnat ha den på sin dotter.)  I somras köpte jag världens finaste klänning till min guddotter Nomi, det känns som att det finns så mycket sötare och gulligare kläder till tjejer? Eller är det jag som är ute och cyklar???


Jag älskar pingvin byxorna, önskar det fanns såna skidbyxor i min storlek!

 Jag vill köpa dom här kängorna till Charlie. Vad tycks? Jag tycker att dom är skitsnygga! Eller?

Kanske att dom här tål fukt bättre? Jag gillar dom här också både i rött och svart.  
Jag tror nog att det absolut bästa kanske är att klicka hem några olika och så får Charlie prova (men jag hoppas han gillar dom där).

 Ok vi säger väl så!

P.S detta är ett samarbete med Oiidesign

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.