Malin Gramer

Raining cats and dogs!

Gomorron! Seg i kroppen idag men antar att det är ingenting mot vad jag kommer vara i morgon. Idag kör vi låååång-dag. Men satan va roligt vi har. Det är ett ashärligt glatt team som jag åker med och även när folk är så trötta att dom håller på att stupa så är humöret bra. Det SPÖ regnade igår och tyvärr ser det ut att bli liknande väder idag. 

Har iallafall tränat lite, igår körde jag ett poweryoga pass på hotellrummet! (Kan säga att det behövs). 

För attans vad jag gillar mat (läs efterrätter).

Imorgon har vi en ledig dag, då åker vi vidare till en ny stad, ny stat!

Snart är det Halloween och jag måste verkligen ge Amerikanarna cred för all tid och pengar som dom spenderar på Halloween-utsmyckning av husen! Haha fantastiskt! Jag har tagit en massa kort men tyvärr ligger dom i min kamera men tyvärr så tjorvar nätet så jag kan inte föra över bilderna till min telefon (hoppas att det funkar snart). 

 

Bild från hotellrummet i NY!
  
Frukost
 
Puss! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Simon

    Undrar om det är New Jersey eller Brooklyn man ser på andra sidan vattnet. Jag gissar på New Jersey. Känns som för höga fina hus för Brooklyn. Men jag kanske har helt fel. New Jersey ligger väl väster om Manhattan och Brooklyn på östra sidan om jag inte är helt ute och cyklar. Om jag är i New York någon gång skulle jag vilja åka till Staten Island, tror jag det heter, antingen med färja eller tunnelbana (om det går tunnelbana dit). Det lär finnas stränder och ett nöjesfält där. Empire State Building eller Freedom Tower / One World Trade Center borde man väl också besöka. Och Frihetsgudinnan på Liberty Island antar jag. Förutom det vet jag inte riktigt. Times Square och Central Park också kanske. Eller FN-skrapan. Fast där får man kanske inte gå in.