Malin Gramer

Hotell-lyx och tjejSNACK!

Alltså WOW! Jag vet inte vad mer jag kan säga om vår ”tjejhelg” på Arlandia hotell! Tjejerna var alltså  Jessica LassesAina LessePaulina SandinTherese FriebergNicole RydenJasmine Gustafsson och Martin Melin. Martin som älskar tjejsnack började med att berätta ”att killar inte bryr sig om ifall tjejer har lite mage och stubbiga ben. Vips så var han en i gänget! Jag tror dock att han har lärt sig en hel del nya saker han inte visste (eller ville veta) om tjejer! Haha! 

Det var länge sedan jag var på en sådan  uppstyrd och härlig resa. Gänget var sjukt taggade och det kändes nästan som att vi var utomlands kanske för att alla släppte på allt vad hämningar är och berättade saker som man i vanliga fall INTE tänkt yppa till en levande själ utan enbart tänkt att ta med sig till graven. Men nej denna kväll så skulle ”luften rensas”, alla synder skulle avslöjas! 
Kvällen började ute på Arlanda Radisson sky city bar, där vi åt härliga snacks och drack en drink och fick information om alla olika Radisson hotell. Vi var alla väldigt imponerade över att Radissons motto är JA! Dom säger alltså ja till allting, om en gäst är missnöjd över något så får alltså vem som tex uppgradera gästerna, dom behöver alltså inte ringa någon manager eller chef utan får ta det beslutet själv! Vilket Paulina och jag snabbt konstaterade att vi önskat oss på hotellet i Barcelona, en tjejresa som vi gjorde förra året där vi fick den sämsta servicen ever (jag behöver inte gå in på detaljer för då får jag psykiska besvär igen) Men där kan man lugnt påstå att dom skulle behöva gå i Radissons skola!

 

Aina och jag

 
Therese
  

Jasmine!

Fantastisk utsikt solnedgång och plan som lyfter!
 
Jessica
   

  

  

   

  

Sen åkte vi buss till Radissonblu Arlandia hotell där vi skulle spendera vår kväll och natt! På rummen fick vi alla en goodiebag som hälsade oss välkomna, såååå fint! 

Jag flyger ju till NY på fredag och är riktigt sugen på att boka in mig på hotellet kvällen innan. Det borde bli min nya grej att alltid göra innan jag flyger, så skönt! 

Sängen varså skön, som att sova på moln!
  

Nicole och goodiebagen!
  
Goodiebag med choklad, läppglans, sova-spray, anteckningsbok, frukost voucher på Arlandia, presentcheck till Taxfreen och super gulliga dalahästar i rosa!
 
Varje tjejhelg av rang behöver bad och bubbel. Bubbel fick vi i glasen på rum 394 och redan där började vi anamma Radissons Vi säger JA till allt. Jag vill minnas att jag lovade ALLA dyrt och heligt att om vi kunde fixa en tatuerare till hotellet så skulle jag tatuera in Radisson på skinkan… Ehh

h ja! Jag ville liksom också bara säga JA till livet.  

     
   
 
  
   
   
  
   
 
Efter bad och bastu så stod ”piff” på schemat. Jag och Paulina smet därför raskt in till Therese rum där hon fixade vårat hår (och smink på mig eftersom allt min smink låg hemma i den nya lägenheten). 

Gud så schnygga vi blev.  

    
 
Middagen var FAB! Lammtartar till förätt, Röding med kantareller till varmrätt och en magisk maräng/grädde/choklad till efterrätt! Under middagen så hasplade folk ur sig dom mest bisarra och roliga anekdoterna! OMG säger jag bara.

efterätten!!!
jessica!

  

Therese

   

  

Tjejgänget!
 
 
Martin och Aina
  
Efter middagen så satt vi i baren tillstod stängde då satte vi oss i loungen och plötsligt skrevs det lappar med frågor som ”alla är tvungna att svara ärligt på”. 

Ja! Vi behöver inte gå in på detaljer, vi säger så!  Men herregud vad jag har skrattat!

Paulina in action
    
  
Paulina ”the storyteller”
  
Nicole, Aina, jasse och Martin i baren!
    

 

Någon gång runt 03.00 rullade vi upp på rummen! 

Tack Radissonblu Arlandia och det fina tjejgänget för en grym helg!

TACK! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.