Malin Gramer

Flytt och inredning!

 

min lampa som jag nu ska sälja
  
Kan inte fatta att jag åker till NY för att jobba om TIO dagar och att när jag väl kommit hem så har jag SJU dagar innan jag flyttar! (Andas….in, ut, in, ut).
Vårt nya hem är fantastiskt och det ska bli så skönt att ha alla mina prylar på en plats (det är otroligt jobbigt att aldrig veta var jag har mitt smink eller träningskläder eller nycklar etc).

Fast det bästa ska ju såklart bli att vi äntligen får bo ihop på riktigt!  Nu håller vi bara på med några småjusteringar för att lägenheten ska bli topp, tex så ska vi bygga in en garderob i Charlies rum  och fixa lite härliga möbler/lampor och en garderob i hallen plus en sko-hylla-lösning (vi har så galet många par skor).

Min kille och jag pratade lite i går om att skaffa ett snyggt piano till matsalen. Både att ha det som en snygg möbel och såklart för att spelas på. Min kille (aka musikgeniet) spelar ju piano och det vore kul om kidsen ville börja spela. Så nu sitter jag och scannar Citiboard.se för att se om jag kan hitta något snyggt. Det finns två som jag har fastnat för klicka på länken för att kolla, Antikt piano 

Jag gillar verkligen nr 2 och även det vita… Hmmm tror dock att det i ”trä” kanske skulle passa bättre in. Hjälp vad tycker ni???

Skickade länken till min kille han gillade det ”träfärgade” mer men ville ha det i svart… undra om man kan lackera det eller om man kanske förstör det då? 

Det vita finns ju mycket närmre… Hmmm får tänka lite på det. Men jag tycker att det var väldigt fint! 

Nu måste jag också snart börja lägga ut alla mina möbler/prylar som jag ska sälja innan flytten. 
 

Ska sälja både mina hyllor och nattduksborden.
 

Det här inlägget är i samarbete med Citiboard

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.