Malin Gramer

Episk frukost!

Frukostklubbens måndagsfrukost var hållkäften god. Detta serverades

  • Gröt på hälften rostade havregryn hälften vanliga, kokas med ekologiskt vaniljpulver, vaniljstång och havremjölk och flingsalt. Serveras med lite kanel, lönnsirap och flingsalt. Serveras med iskall ekologisk laktosfri mjölk. 
  • Fruktsallad: Nektariner, kiwi, apelsin, mango,blåbär. Toppad med citrussocker. 
  • Hälsoshots: ingefära, citron, lime. Skakad med is, spirulina och pyttelite lönnsirap. (Ekologiskt).
  • Bookmaker: Grillat surdegsbröd i ugn med olivolja. Sallad och röd lök. Hemmagjord tryffelaioli. Oxfilén 52c.
  • Croque monsieur på rökt kalkon, dijonsenap och ost. Doppad i en mjölk och äggblandning och stekt till perfektion (i mycket smör!!!) serveras med ungsbakade cocktailtomater och en dijonmajonäs (blanda grovkornig senap och dijonsenap). 
  • Färskpressad juice: Apelsin, inefära, äpple, morot, lime, citron. 
  • Eftrrätt!!! Hallon créme brulée. Med några hallon inut i och på toppen.

 

Genom att rosta hälften av grynen så blir det en nötigare smak på gröten.
 
 
Dhani, Björn, Robert och jag!
 
   
Superhälsoshots!

 
Bookmakers
  
Croque monsiuer med kalkon. Hemligheten är att doppa brödet i en äggochmjölk blandning innan stekning.
  
Dhani och Robert preppar i köket!
  
the meat
   
Annelie och Johan
  
Sandro
       

 

Creme Brulee
    
Ugnsbakade tomater!
   

  Jag gick ifrån ”frukosten” proppmätt pch glad! Jag älskar våra måndagar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.