Frukostklubbens måndagsfrukost var hållkäften god. Detta serverades
- Gröt på hälften rostade havregryn hälften vanliga, kokas med ekologiskt vaniljpulver, vaniljstång och havremjölk och flingsalt. Serveras med lite kanel, lönnsirap och flingsalt. Serveras med iskall ekologisk laktosfri mjölk.
- Fruktsallad: Nektariner, kiwi, apelsin, mango,blåbär. Toppad med citrussocker.
- Hälsoshots: ingefära, citron, lime. Skakad med is, spirulina och pyttelite lönnsirap. (Ekologiskt).
- Bookmaker: Grillat surdegsbröd i ugn med olivolja. Sallad och röd lök. Hemmagjord tryffelaioli. Oxfilén 52c.
- Croque monsieur på rökt kalkon, dijonsenap och ost. Doppad i en mjölk och äggblandning och stekt till perfektion (i mycket smör!!!) serveras med ungsbakade cocktailtomater och en dijonmajonäs (blanda grovkornig senap och dijonsenap).
- Färskpressad juice: Apelsin, inefära, äpple, morot, lime, citron.
- Eftrrätt!!! Hallon créme brulée. Med några hallon inut i och på toppen.
Jag gick ifrån ”frukosten” proppmätt pch glad! Jag älskar våra måndagar!