Malin Gramer

Jag tror att jag kan vara världens smartaste (typ)!

Jag tror att jag har upptäckt ”typ” världens bästa grej. Eller alltså nu har jag ju inte uppfunnit hjulet eller wi-fi eller något sådant. MEN jag har ju under en längre tid klagat på att jag inte har någon bil och vid flera gånger har jag tänkt att nu, nu banne mig ska jag bli vuxen och köpa en bil. Så då kontaktar jag Petter (den enda bilsäljaren som jag känner) och Petter blir eld och lågor och börjar prata fälgar, diesel eller bensin, vad vill du ha för märke? Vilken modell?hur många hästar, ska det vara 4 dörrars? Automat eller växel, vad vill du ha för klädsel i bilen? Vilken typ av musikspelare vill du ha? Ska det vara kombi? Bla bla bla bla…..

Säkert HELT relevanta frågor för en människa som är intresserad. Men mig tappar han tyvärr bort eftersom jag är TOTALT ointresserad av allt sådant. Jag vill ju bara ha en bil. Inget jädrans rymdskepp som ska ta mig till månen. Och där liksom dör det! Jag vet, jag är en usel människa som låter Petters expertis gå till spillo. Men jag pallar inte att ta alla dom där besluten. Det är ju helt sjukt. Hade han sagt-titta här har jag en rosa, kul, bra, säker bil så hade jag säkert slagit till redan för 2,5 år sedan. 

Nu till det briljanta!!! Tataaaa (sjunger kite för mig själv och känner mig såååå nöjd). 

Jag har flera gånger sett en volvo i mitt kvarter med ”Sunfleet” stripat på sidan och undrat lite vad det är för något. Så en dag för ett tag sen träffade jag en jobbarkompis och vi pratade lite om ditten och datten och jag nämnde att det vore så skönt att ha bil en bil men att jag aldrig iommer till skott eftersom jag inte kan bestämma mig. Då började hon prata om detta Sunfleet som hon hade använt.

Man bokar alltså upp sig på deras hemsida och så får man ”hyra” en sprillans ny Volvo som man bokar på nätet och sen kör runt i så länge som man behöver (men utan att behövar 

Såååå briljant! Så nu har jag blivit medlem och ”signat” upp mig och nu har min ”nyckel” kommit! 

  
Det här är så spännande! Känner ni någon som hört talas om detta? 

Förlåt Petter men jag kommer inte att köpa någon bil i år heller! 

To be continued!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.