Malin Gramer

Ja, jag har en fetisch! 

Igår efter att jag hade provat alla fantastiska klänningar så käkade jag lunch med Nicole och pratade om vårt nya projekt som vi snart ska dra igång (sjukt kul), berättar mer om det inom kort. Sen åkte jag till tandläkaren. Jag älskar att vara hos tandläkaren, många tycker nog att det är lite skevt, men jag älskar det verkligen, dels så har jag världens bästa tandläkare, men också för att jag har någon form av tandfetisch (Jag fullkomligt älskar snygga tänder(?) Jag tittar alltid på folks tänder. 

Men sen så känner jag mig också så otroligt fräsch och härlig i munnen efteråt, tungan liksom bara sladdar över dom rena, glansiga tänderna- härligt. (Hatar när man har ätit en massa godis och tänderna känns luddiga, ni fattar känslan va? huva säger jag bara). 

Nicole mumsar lunch på East!
 
 
jag vet, det är sjukt svårt att fokusera på något annat än min otroliga näsa på den här bilden. Men kolla tänderna, så rena och lena , haha!
 

 

Sen åkte jag hem en sväng (håller fortfarande på att få i ordning här hemma). Hemma så levde fortfarande mina blommor som jag fick i veckan, woop woop! Jag älskar att få blommor, det händer inte så ofta men lite då och då så kommer det en kvast hemskickandes. Oftast är det från något jobb som jag har gjort. Den här fina buketten fick jag från Baluba, som jag jobbade med för någon vecka sedan när vi spelade in en humor pilot (då jag hängde typ hela dagarna på ett gym, i gymkläder- UTAN att träna, haha!)  
 
Nu ska jag montera lite möbler!

Heppa!!!

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.