Malin Gramer

#Backaläckberg

Nu i veckan så gick Camilla Läckberg och Simon Sköld ut med att dom väntar barn. Vilket är ju helt fantastiskt! Två människor som älskar varandra ska bli tre. Vad händer då? Jo i min värld så lyckönskar man paret och glädja med dom. MEN nej här händer något HELT SKEVT, några kvinnor (ja du läste rätt Kvinnor) går ut på sociala medier och skriver en massa vidriga, galna påhopp och kommentarer. Jag blir på riktigt helt chockad och otroligt ledsen när jag ser det här. Dom som skriver är inga pubertala ungdomar som bara har slängt ut sig något utan att tänka, nej det här är ”vuxna” medelålders kvinnor som helt plötsligt har tappat allt vad respekt, sunda värderingar och kvinnosyn heter. 

Ni kan ju själv läsa vad dom skrivit. Jag har tagit skärmdumpar från Camillas instagram! Och ja jag hänger ut ”kvinnorna” med namn och bild ENBART för att dom själva valt att skriva detta på öppna forum! Och jag ber er att inte sänka er till deras nivå. 

   
   
 
Jag tycker att det här är så otroligt sorgligt! Vad hände med att vi tjejer ska hålla ihop? Lever vi fortfarande på 50 talet? 

Jag hoppas innerligt att dessa kvinnor inser vad dom faktiskt har gjort och att dom har fått någon form av uppvaknande och ånger! 

Jag säger bara- skäms på er kvinnor som tycker ner andra kvinnor, SKÄMS!

Till Camilla och Simon- Lycka till och stort grattis, all kärlek till er! (Jag vet att ni inte tar åt er av alla elakheter, jag avundas er för er styrka!)

Puss och kram!

Sprid mer kärlek och respekt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.