Malin Gramer

Jag måste bli vuxen! 

Nu går mitt liv så där snabbt igen att jag inte riktigt hänger med själv. Den här veckan har jag åkt taxi mer än vad normala människor gör på ett år (då år det ändå bara onsdag idag). Det blir så med möten inplanerade och flera olika jobb på olika ställen. Det händer väldigt mycket kul saker just nu i mitt liv men det är lite meckigt att få ihop allt flängande. Jag känner verkligen att det är dax att bli vuxen och köpa en bil (jag tror att mitt liv skulle bli lite enklare då) 

MEN det är såååå många val man måste göra när man ska köpa bil, tro mig!!! två gånger har jag försökt, men när säljaren börjar prata om vilka fälgar jag vill ha, eller vilken sorts klädsel det ska vara, eller vill jag ha manuell växel eller automat, vill jag kanske ha diesel eller varför inte en elbil! GAaAaaahhh dä sätts min(a) bokstavskombination(er) på prov och allt bara snurrar och blir obegripligt, jag pallar inte att ta alla dessa beslut. 

Det här är vad jag vill ha!

  • En bil som är säker!
  •  Att jag får plats med både mig själv och en vuxen till (typ min kille) och två barn. 
  • Gärna att jag kan få plats med packning/barncykel typ. 
  • Bensinsnål vore ju bra för plånboken och miljön
  • Skön att köra
  • Bra stereo

Ska det vara såååå svårt!? 

Jag och min unge går lite då och då förbi den här pärlan och varje gång så skojar jag  om att det är den bilen vi ska köpa!den är ju fin men det skiter sig på några av mina punkter, typ säkerheten och jag får varken plats med barn eller packning. Typiskt jag får tänka om!  

 
Men den är nog möjövänlig och lätt att parkera! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.