Malin Gramer

Peppad till tusen, snart däckar jag

Jag vaknade och var helt speedad (väääldigt olikt mig, som är lite av en zombie på mornarna). Men idag skuttade jag upp som ett sockerstinnt barn på julaftonsmorgon, jag pratade fort och osammanhängande och flaxade runt (lite som en glad-fullperson) medans min stackars kille som knappt sov inatt övertog min  zombie-approach. 

Anledning till mitt ”glada humör” är att vi åker till Gotland idag för att gå på sommaren STORA bröllop! Jag har sett fram emot den här helgen skitlänge och bara längtar dit. Andra år brukar jag vara på Way out west vid den här tiden men i år fick ”Götet” och alla band lilsom step aside för kärleken! (Jag var bara vrång en liten stund över att det krockar, men nu är jag över det). 

Paret som gifter sig är fantastiska. Brudgummen är min killes barndomskompis OCH som jag har känt i typ 10 år genom jobbet (utan att veta om att jag en dag skulle falla pladask för hans kompis). 

Hursom så kommer det här bli magiskt. Dom firar i dagarna 3, ikväll blir det drink/mingel, i morgon vigsel och fest och på söndag är det brunch.

Jag har packat med mig 9 klänningar, japp NIO!!! Det gäller att vara förberedd. Jag har oxå med mig alldeles för många par skor, kjolar annat tjaffs. Det jag dock glömde är locktången… för att fixa frillan inför morgondagen. Så nu letar jag febrilt efter en frisör som kan tänka sig att barmhärtiga sig över mig och min hårman… eller så måste jag shoppa!

Oh well! Gotland here we come (om jag inte hinner däcka av utmattning innan). 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.