Malin Gramer

Summer lovin! 

Bröllopet igår var lovely och vi hade så sjukt roligt på festen (bilder kommer längre fram). Idag var sista dagen på mitt sommarlov, så idag har vi (min kille, Pontus, min unge och Johan varit på Johans landställe hela dagen. Vi har ätit lunch, badat (tom jag har badat två gånger!!! ) och spelat fotboll i det har magiska vädret, mao det har varit en helt perfekt sommardag, OCH nu vill jag bara ha ett landställe!!!! Åhhhhh, vill ha, vill ha, VILL HAAAA!!! 
Heppa!  

Min supersnygga handduk!
 
  
 Vi kom hem typ runt 20.00, och redan i bilen på väg hem så slog den enorma ”dagenefterfest-tröttheten” till. OMG va trött jag är. Jag orkade inte ens laga mat utan har ätit en smörgås till middag och Lillbrallan åt risifrutti (så olikt mig, jag är annars extremt noga med mat). Nu ligger jag istället i soffan som en sorglig slak disktrasa, jag har plöjt igenom morgondagens manus, eftersom vi ska börja filma i morgon (jippie) vi ska filma ett pilotavsnitt av en ny serie. Men nu går jag och lägger mig! 

Pontus
  
En fantastiskt god potatissallad med spenat, oliver, halloumi, avokado, potatis och en senapsvinägrett. Till detta serverade vi grillad kyckling .
   
 
Seriös fotbollsmatch!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.