Malin Gramer

Jag är familjen annorlunda!

Bonjour kära vänner ! Idag har jag varit med om en helt ny upplevelse. Jessica och jag lämnade i dag Alptoppen för att åka till civilisationen, vi tänkte innan vi drog att det skulle göra gott för själen (och psyket) att se lite folk och rörelse, asfalt (bad som helst!!!), så vi tog ”på oss” att åka och handla mat till ”hippie familjen”. Vet ni hur lång tid det tar att handla mat till FEMTON personer!? Japp du läste rätt, vi är 15 personer, 7 vuxna och 8 barn som bor tillsammans här uppe på alptoppen (i tjottahäjti). 

Jag förstår att ni får lite sound Of music känsla på hela den här semestern när ni läser att vi bor i alperna med vackra fina barn och städade (?) föräldrar etc etc… men kära vänner vi är låååångt i från ”musikal-lyckliga”.  Alltså det är inte så att vi är olyckliga på något sätt vi bara sjunger lite mindre och barnen är inte så väldresserade som i filmen. Hursomhelst, idag har Jessica och jag varit och handlat, det tog exakt TVÅ och en HALV TIMME… Och då hittade vi ändå en affär ”bara” 20 minuter bort (vi hade tänkt att åka till den i ”stan” alltså 40 min bort). 

Hur som helst så överlevde vi shoppingen och kalaset kostade närmre 4000 spänn (ni tänker att vi då fått 2 veckors mat, HA!!! Näää inte direkt, istället så kom vi hem med mat till två middagar och lite vin, bröd och choklad (typ). 

  

Att handla till femton personer gav mig inte bara svett utan också en helt ny respekt till alla storfamiljer! Herreguuuuud vilket hästjobb alla ”familjen annorlunda”-familjer har varje gång dom handlar. Jag får typ eksem bara av att tänka på hur deras julshopping måste vara! Phu… 

RESPEKT! 

PS vill ni veta mer om hur vi bor så kolla in Jessicas blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonas

    Hej Malin

    Riktigt bra blogg du har, jag har själv en träningsblogg. Är du intresserad av att bli länkpartners hör gärna av dig.

    /Mrjonas