Malin Gramer

Mord och regn på semestern

Tänk att en semester kan se så olika ut. Min semester infinner sig i Skåne och involverar både sol och regn… Mest regn faktiskt. Så på hela veckan har jag inte solat eller badat, knappt ens visat hud (näsan har stuckit ut) utan gått omkring i halsduk, mössa och ylletröja, men heeeey vad kan man förvänta sig av en svensk sommar?
Men nästa vecka ska jag iallafall spela tennis varje dag, sååå kul (det ska bli sol också, jippie). MEn Idag är det rått och kallt i luften och jag vill bara krypa ner i sängen igen och läsa om spännande mord och polisutredningar (alltså påhittade sådana i bokform, jag är ju inte sjuk i huvet.) 

Jag läser ALDRIG när jag är hemma, jag får liksom ingen ro i kroppen. Däremot så läser jag alltid om jag reser. På tåg, flyg och alltid på semestern (och om jag är borta på jobb). Då blir kag istället manisk och kan avverka ett helt gäng kriminalare. För just nu är jag inne i en period där jag slukar spännande kriminalare. Nu är jag inne på Kristina Ohlssons tredje bok ”Änglavakter”, den är verkligen precis vad jag behöver en regnig dag, påhittade mord piffar liksom upp, Älskart!  

 

    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.