Malin Gramer

Att spontanköpa en lägenhet

jag har ju köpt en lägenhet osedd, men kände mig ändå rätt sugen på att se var jag ska jo innan jag flyttar dit. Så i går var Nicole, Charlie och jag och kollade på den nya lägenhet som jag köpte medan jag var i Mexiko. Väldigt märklig känsla måste jag säga att ”hälsa på” hos dom som nu bor i min lägenhet (eller ja min blivande lägenhet). 

Jag vet att det låter helt sjukt att spontanköpa en lägenhet, men eftersom jag flyttade ur min gamla lägenhet innan jag drog till Mexiko så var jag ju tvungen att hitta något nytt. Så ja! Jag köpte en lägenhet osedd. 

Både typiskt mig och väldigt olikt mig på en och samma gång. Olikt mig för att jag kan få ångest om jag köper ett par liiite för dyra skor som jag visserligen har provat men ändå inte är helt säker på. Men väldigt likt mig då jag kan vara sjukt spontan och haka på det mesta som låter roligt i stundenshetta.

MEN en lägenhet är inte ett par skor som kostar några tusenlappar eller en fest/resa/jobb som man helt spontant tackar ja till (som man förövrigt nästan alltid kan dra sig ur om det är för skevt). 

FYI så kostade den väääääldigt, väääldigt många tusenlappar…

Hursomhelst nu har jag sett mitt blivande hem, jag gillade den men lägenheten var mycket mindre i verkligheten än vad jag fantiserar i hop efter vad jag sett på bilderna (är det inte alltid så(?) MEN den var super fräsch och väldigt fin. Vi kommer att trivas super där. Dock är jag lite orolig över om alla mina hundra klänningar och hundra par skor kommer att få plats…

Hmmm jag får kanske göra om mitt sovrum till en ”walk in closet” och sen får jag sova i Charlies rum eller i vardagsrummet. Ja så får det bli! Nu måste jag börja googla sängskåp och bäddsoffor, eller kanske köpa en våningssäng till Charlie och mig… Hmm risken då är nog att han flyttar hemifrån. Sängskåp och bäddsoffa it is. 

  
Over and out! 

P.s flyttar om en månad, whiiiiiii! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.