Malin Gramer

Mina bäjbs

Som ni kanske har märkt så är jag numera själv på bloggen, det är för att vi numera hatar varandra och så fort vi får chansen så vill vi trash-talka, kladda tuggummin i varandras hår och sno de andras tjejernas män (mouhaha skrattar så jag dör av bara tanken). NEEEEEJ jag skojar ju såklart!  (även om det lät väldigt ungdomligt och spännande med en massa drama(?) Vi älskar fortfarande varandra och alla bloggar. Men mina bäjbs har nu fått egna plattformar (jag är glad och stolt som en tupp(?) Hönsmamma).

  

Min älskade knäppa ”lookalike” Jessica skriver fortfarande EXTREMT roligt och underhållande om allt från träning till familjeliv och hur hon inte kan leva livet utan VIN (typ) henne hittar du här på Jessicas blogg. 

Och självklart kan ni  fortfarande få en massa sköna makeup och styling tips och dösnygga modellbilder (och även sjukt snygga bilder på mig faktiskt haha) av gorgeous Eve! Hon skriver också massor om hälsa/träning och ger er bra goda och hälsosamma recept (ofta glutenfria) allt detta hittar ni på Evelinas blogg   
Min GALNA, extremt sarkastiska och provocerande, kära kollega och VÄN Nicole, som castar sköna människor både till Paradise Hotel och till hennes egna privata paradis (ähhh använd fantasin) hon är fortfarande lika galen och rolig, men lite mer vältränad nu efter Mexiko 😉 Nyheter 24 har insett hennes storhet och publicerar ibland hennes krönikor och debatter, kul ju. Du hittar henne här på Nicoles blogg

Min älskade barndomskompis Paulina, skriver så humoristiskt att jag nästan kissar på mig och kiknar av skratt när jag läser, hon kommer också snart att fortsätta blogga.  Så ni behöver inte vara oroliga, ni ska få ta del av hennes otroligt roliga skildringar av livet. Jag säger till när hon börjar igen! Promise!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.