Malin Gramer

Im alive

FullSizeRender2SORRY att jag varit helt bortkopplad från bloggen i några dagar men den här salmonellan har verkligen tagit på mina krafter. Jag har varit som ett litet kolli. Men nu mår jag mycket bättre (dock inte helt fit for fight)!

Så sjukt typiskt att jag behövde bli sjuk när min kille var här och hälsade på… Jag har inte direkt världens piggaste men vi hade det så mysigt iallafall. Så glad att han har varit här och sett hur vi bor, hur vi har det, jobbar och såklart superglad över att han har fått träffa alla mina härliga kollegor. Men i söndags så åkte han tillbaka till Sverige. Vägen hem och hit (fördendelen) är ju SJUKT lång, det tar typ mellan 24-27 timmar dörr till dörr (om man inte har en lång väntan på någon flygplats för då blir det över 30 tim, som min hemresa kommer bli).

Bara att komma till flygplatsen härifrån är en ASTRÅKIG biltur på ca 3 tim (hamnar du bakom en lastbil eller traktor, då är det kört då kan det ta hundra år, då vägarna är SKITDÅLIGA och askrokiga). Så min kille valde istället att skippa den tråkiga bilturen och istället ta ett privatflyg till flygplatsen och på så sätt spara 2,5 tim och ett bil-illamående. Smart ju! Mitt nät verkar också ha åkt på Salmonella eller nåt annat skit för just nu kan jag inte ladda upp bilder!!! Sooorry men jag lovar att så fort nätet blir piggare (eller jag kommer bort från djungeln) så kommer jag köra bild-bonanza!

image

 

FullSizeRender2

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.