Malin Gramer

spyor vs hångel

 Herreguuud!!! Jobbade parceremoni igårkväll och svettades som satan. Efter käkade jag min lilla matlåda med kyckling och ris (äter alltid efter parceremonierna). Just igår kändes något inte helt rätt, så jag åt inte upp all kyckling utan tog bara några tuggor. I bilen på vägen hem så började jag må riktigt illa… Ni vet när man känner hur det börjar vattnas i munnen och man vet att spyan är nära, men man försöker ignorera det och bara andas i hopp om att spyan ska glömma bort vad den höll på med och typ somna.

Jag hann precis upp på rummet, magen vändes ut och in under kramp och upp kom kycklingen… och sen även middagen! Toppen!!!

Sen somnade jag (inte i mina egna spyor man har väl ändå någon form av värdighet).

Nu har jag vaknat! Men kroppen är inte helt med. Känslan när man vaknar efter en alldeles för kort natt, natten som man dessutom avslutade med att kaskadkräkas, det känns så där. Nu behöver jag dricka och kanske äta (men är så osugen) känner mig lite matt (nästan bakis, vilket är sjukt orättvist) Men så glad att slippa den vidriga kycklingen i mitt system! Nu vätskeersättning!!! Glad att min kille landar idag och inte igår, hade känts typiskt ovärdigt att bjuda på spyor istället för hångel.

Glad lördag på er från djungeln!

Den översta bilden togs i samband med att jag åt ”kycklingen” 30 min senare låg jag med huvudet i toaletten! Älskar mitt glammiga liv!

IMG_6091

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.