Malin Gramer

Första gången på tre veckor..

 

 AV JESSICA: Just nu skyller jag allt på Influensan. På influensan och på Kevin Spacey. Det är nämligen pga dessa två anledningar, dvs om man kan se Kevin S som en anledning och inte som person, att jag inte har tränat på tre veckor. Det och dålig karaktär såklart. 

Jag har bytt ut träningen mot feber, snor, choklad och House of Cards på Netflix. Jag blev förälskad i Kevin Spacey i The usual suspects,  nu älskar jag honom. Till detta maktmonster har jag legat i soffan och okynnesätit allt som kommit i min väg, ungefär som Kevin själv avverkar sitt förtroende hos sina kollegor i Vita huset har jag avverkat chokladkakor i det blekgula huset med blodröda knutar i Nacka. Det ska förresten målas om under våren – vitt som vita huset. 

Anyway. Igår gav jag bort allt mitt påskgodis till mina kollegor på jobbet, sparade dom godaste till mig själv bara för att sätta min egen karaktär på prövning. Idag är gymkläderna nedpackade och frukosten intogs i vanlig ordning ståendes samtidigt som jag krävde att min femåring skulle delta i Bolibompas klädrace så jag själv slapp klä på honom.

Min plan är att jag i morgon inte ska kunna lyfta mina armar för att dricka min morgonsmoothie, inte heller klä på barnen. Jag hoppas snart två-åringen har lärt sig att ta på sig kläderna själv till i morgon. 

Ha en bra dag //Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.