Malin Gramer

Spa, snarkningar och allsång på Grand!

  

Härromdagen så var vi Grand Hotels spa,  jag tog en massage och min kille tog en ansiktsbehandling. Så där låg vi sida vid sida och skulle ha det lite så där härligt romantiskt som alla par som man ser på film har det när de går på par-behandling. Det tog två minuter så hade min kille somnat, hur jag vet det?! Jo det hördes långväga på hans snarkningar… Så pass att både jag och min massage terapeut var tvungna att skratta lite. Det var iallafall sjukt härligt så pass att när jag var färdig så var hela min kropp som överkokt spagetti och jag kunde typ inte stå upp….hade dom erbjudit en rullstol eller bår där och då så hade inte tvekat att ta den. Efter att min kille vaknat ur massagedvalan och jag lärt mig gå igen så bastade och badade vi lite innan vi gick upp till vårt rum. Tidsoptimister som vi är så hade vi bjudit in alla som skulle med på kvällen för en fördrink på vårt rum innan middagen. Men vi hann.

  

Efter drinksen på vårt rum så gick vi ner till verandan och käkade påskbuffé.  

 

Man skulle kunna säga att jag både är bäst och sämst på att äta Buffé. Bäst för att jag kan äta som en 15 årig fotbollsspelare, sämst för att jag inte vet mitt stopp, utan jag springer alltid in i buffé-väggen. Dock så måste jag säga att jag gick ut stenhårt på det kallskurna och sen trappade jag ner till varmrätterna och gick bara halvt IN på efterrätterna. Så det blev ingen vägg!  

 

Min kära vän Sofie som runt efterrätten höll i allsången och tvingade oss alla att hålla händer och sjunga ”we shall over come” medan vi tittade varandra djupt i ögonen och samtidigt som vi inte fick skratta. Det gick sådär men det var sjukt kul. 

 

Ella hade med sig sin selfiestick som vi alla hade väldigt skoj med, eller kanske mest tränar Andreas och Pontus som valde att fota sitt skrev(?) man kan inte annat än att älska Pontus!

  

  

Efter middagen så drog vi alla vidare till Riche.  

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.