Malin Gramer

Sammanfattning  av påskhelgen..

 

AV:PAULINA

Det har ätits heckatomber med mat, efterrätter och godis. Är ganska säker på att det mesta har satt sig kring midjan och fram på magen. 

Innan påsk köpte jag ett par vita supersnygga jeans med låg midja. Dem fick åka tillbaka oanvända till butiken i Forum Nacka igår där vi spenderade ett par timmar med barnen. 

Påsken har gått i rasande fart och vi har antingen haft gäster eller varit bortbjudna hos släkt vilket inte bara resulterat i ett matfrosseri utan dess like, men även ett jämnt vinintag. Igår var vi hos mina föräldrar och barnen fick måla ägg. Barnen tröttnade efter 5 minuter och kvar satt jag och min mamma och målade samtidigt som vi inmundande årets första Rose. 

   

Förutom att mina tankar självklart gått till Jesus på korset har jag ägnat påskledigheten åt att fundera ut det absolut effektivaste sättet att tappa de extra kilon som dessa dagar medfört inför kommande Grekland resa. Jag har tre veckor på mig.

Självsvält och stoppa fingrarna i halsen går bort och även den metoden där man sväljer maskägg. Så kom gärna med tips.

Idag åkte vi ut till Drottningholm och promenerade vad som kändes som 5 km i bitande vindar men var nog snarare 250 meter i 10 grader och sol.  

  

    Jag har aldrig varit inne på slottet tidigare men idag gick vi in. 240 kr betalade vi för att efter 10 min senare upptäcka att Nomi bajsat. Slottet är jävligt stort men några toaletter finns inte att tillgå därinne. Tack och lov blev det mannens lott att gå med bajsungen till en av caféets toaletter för ett välbehövligt blöjbyte. 

Inspirationsbild till mitt nästa sovrum i mitt nästa slott! 

 För att summera, har påsken varit toppen, om man då bortser från att jag antagligen gått upp 3 kg i vikt och att jag har fått en finne på rumpan. Dessutom verkar både extravikten och finnen vara synnerligen svåra att bli av med. Men annars har vi det rätt bra.

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Va inte orolig darling,du kommer ligga bredvid en liten julgris vid poolen och då pratar jag inte om Johan utan mig själv…