Malin Gramer

Var bor jag egentligen 

   

I söndags tryckte jag ner min alvedonstinna unge i vagnen, drog på ett regnskydd och betade av alla lägenhetsvisningar som jag hade planerat att gå på, dvs 4 stycken. 

Jag blev kär i två lägenheter. Varpå den ena är en oäkta förening vilket gör att jag blev sjukt nervös och nojjig. Den andra hade allt jag vill ha, (tydligen allt som alla andra lägenhetssökande också ville ha) Den hade egentligen inget speciellt men var bra, funktionsduglig (visserligen med ett fantastiskt badrum och härlig balkong). Dom andra två var ok.

Jag bestämde mig iallafall för att buda på den med badrummet och balkongen. Jag var så glad och tänkte att den här lägenheten ska jag ha, vilket vore så skönt att ha köpt en lägenhet innan jag drar till Mexiko så att det bara var att flytta in i juni när jag kommer hem. Men efter FYRA timmar hade priset gått upp TVÅ MILJONER! Allvarligt! Vafaaaan! Och jag förlorade, eller om sanningen ska fram så hoppade jag faktiskt av innan. Det känns ju helt bisarrt! Så nu är jag typ sur! 

Sur på alla människor som budar sönder objekt, det är ju helt sinnessjukt! Och sur på att det knappt finns några lägenheter ute. Och lite sur på att jag är bostadslös…

Så svaret på frågan var jag bor är enkel. I förrgår sov jag på söder, igår hos mamma, ikväll i Stocksund, i morgon på hotell och på söndag och måndag ingen aning men på tisdag sover jag på flyget och på tisdag i Puerta Vallarta på ett hotell och på onsdag sover jag i min Mexiko crib i Careyes! 

Enkelt va!? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.