Malin Gramer

Bulldozern

  

I dag flyttar jag!!! Gaaaahhh! Igår var en helt galen dag, jag ångade på som en bulldozer (det känns visserligen som att alla mina dagar går i 200 knyck, men men). Lillbrallan är äntligen frisk, tjoooho. Så jag gick med honom till dagis sen hem för att röja på vinden. Och hade typ världens flax, vår hiss har varit sönder fram och tillbaka i två månader och jag har haft tok-ångest över flytt men framförallt min”vindsröjning” där jag haft en gammal spis som jag nu äntligen skulle slänga. Så när jag kom hem och trodde stt jag skulle få dra ner spisen 5 våningar på en filt så kan man lugnt säga att jag blev SJÄLAGLAD när jag fick hjälp av världens gulligaste hiss-reperatör (Leif) som var där och lagade hissen men också följade med mig upp på vinden och hjälpte mig att hämta ner min spis och annat SKIT som Junkbusters skulle hämta. 

Vilken ängel! Tack Leif!!! Du räddade min dag (och min rygg). 

  

Efter allt detta så hade jag lagom svettig en  kläd-provning med Stylist Anna och Charlotta för att bestämma de sista outfitsen till Paradise. Efter så körde vi lunch möte där vi gick igenom alla outfits och bestämde vilka som ska med och vilka kläder som vi hoppar över). Sedan sprang jag på en lägenhetsvisning, sen hem och fortsatte att packa mina 190 kartonger och slängde all mat och annat tjafs. 

   

   

Jag hann också förbi min underbara skomakare och hämtade tre par skor som han har ”sulat” om.  När jag kom dit så var han inte riktigt klar så jag fick sätta mig ner och prata om livet medan han gjorde ”finish:en” på dom.  

Efter fixade jag påsk-ägg och fortsatte att röja i lägenheten, jag fick också packa om min ”när jag kommer hem från Mexiko resväska” då jag insåg att den var alldeles för full…. Typiskt! vid middagstid var jag typ halvt paj, så då mötte jag upp Paulina, Jessica, Sandra och Maria för en härlig middag på Nytorget 6. (Bilder kommer senare) 

  

Btw älskar min nya hårfärg!

Woop woop nu flytta! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.