Malin Gramer

Hallo nytt hår!

AV JESSICA: Att gå till Salong Bangs och Therese är lite som en dröm. Ni som känner mig är med största sannolikhet förjäkla trött på mig vid det här laget gällande mitt eviga tjat om frisörer och att det typ inte finns någon bra sådan. Men vad ska jag göra när de frisörer jag blir kär i antingen slutar som frisör eller bor i fel stad, typ Göteborg. Är ni inte trötta på mig så kommer ni granterat att bli det, eller borde helt enkelt vara det. Jag har en gammal vän som sa till mig att ”alltså allt handlar inte om ditt hår jag förstår inte hur du orkar??” – Ja alltså vi är inte vänner längre, fast det beror på helt andra anledningar…..och kanske lite denna kommentar, MEN jag orkar! Och jag kommer kämpa med denna ytterst angenäma jakt tills det att jag är nöjd. 

Jag vet att jag säger detta jämt och jag vet att jag låter precis som en onykter 15-årig kille som precis haft sitt första hångel. Men nu – jag tror att hon är ”den rätta”. Fan ta mig själv om jag börjar som jag i vanlig ordning börjar med ca 48 timmar efter mitt frisörbesök, dvs ångrar mig. När jag träffade min man idag och då han såg att håret var kapat en bra bit så såg han på mig med orolig blick och sa ”okej, v a r f ö r fortsätter du klippa av dig håret när du a l l t i d ångrar dig?”. Som vanligt hade jag väldigt många bra saker att säga kring att jag inte kommer att ångra mig. Denna gång förklarade jag att det faktiskt var nödvändigt pga vad mitt här har fått utstå efter 5 veckor i Thailand under vintern – ”alltså vet du HUR slitet ett hår blir av saltvatten och sol, va va va?”  Jag förstår honom, det är trots allt han som fått trösta mig när jag gråter i duschen, han som får ljuga för mig då jag råkat bli rödhårig, han som får ringa till frisörer och försöka kräva pengarna tillbaka. Vi väntar med spänning till skärtorsdagen då kollapsen i så fall borde vara ett faktum, dvs om vi förlitar oss på 48-timmars regeln. 

Men, jag tror inte det blir så den hör gången. Jag har tom gjort enlista på saker som gjorde besöket fantastiskt: 1: Att Therese förstod mig, detta utan att kritisera mitt ruffsigt ojämna helv-te till hår. 2: Att hon pratade om vad hon gjorde och hur hon tänkte med min hårframtid. 3: Att hon var superhärligt avslappnad och tittade mer på mitt går än på sig själv i spegeln. 4: Jättemånga fler anledningar. Och sen kommer några fler saker som liksom var yttre faktorer som gjorde upplevelsen ännu härligare. 5: Att Paulina och Malin betalade för min klippning, vänner som vet vad jag går igång på är magiska vänner.6: Att Malin satt i stolen bredvid, sånt är alltid trevligt, speciellt då jag trodde att lördagens middag var sista gången vi sågs innan hennes jobb i Mexiko. Nu fick vi ta farväl igen. 8: Att jag fick en fantastisk huvudmassage, vilket förvisso borde ligga på första plats men jag kom på det först nu!

Före/efter bilder & lite Malin.

       

Älskar även när Therese säger att loben är SÅ trendig just nu, vilket betyder att jag liksom hamnar lite där per automatik. Fantastiskt hörni. //Jessica

(kolla Therese instagram, sjukt bra inspo bilder: theresefrieberg ) 

   

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.