Malin Gramer

You’r Mama

  

Visste ni att Jasse från Paradise Hotel kallar mig för sin mamma… True story!

Och att hon började göra det innan hon ens var med i programmet. Visste ni att jag faktiskt hade tröffat både Saga och Jasse innan dom var med i Paradise!?

Saga var med i ett program som Pontus Gårdinger och jag ledde på Kanal 5, som hade det fantastiska namnet ”Min man kan”.  Haha vilket jävla namn… Ett Danskt format (det säger allt). 

  

 Varje program gick ut på att tre par tävlade mot varandra i olika galna/knäppa tävlingar. Tex kunde en fråga vara- Hur många surströmmingar kan din man äta på 1 min?  Och då var tjejen tvungen att gissa, jag tror inte att han klarar någon tex. 

Eller -hur många vattenmeloner kan din man klyva med handen på 1,5 min… Ja ni hajjar! Saga och hennes dåvarande kille var iallafall med, galet roligt! 

Jasse träffade jag för första gången på Paradise Hotels slutfesten 2013 (och även Saga var där då) och jag tyckte att Jasse kändes som en sjukt rolig ”profil” att ha med i programmet så jag gick till min dåvarande exekutiva producent och sa -Du måste spana in den här bruden. Lyssna bara på henne. Henne måste vi ha! Och så blev det. 

Iallafall så började Jasse redan den kvällen att kalla mig för mamma Malin (vill minnas att hon tyckte att jag skulle adoptera henne där och då) och detta ”Mamma Malin” sitter fortfarande kvar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.