Malin Gramer

Semesterdrömmar Italien

 

AV: PAULINA

I veckan som var, kom det ett sms med frågan om semesterplaner och frågan om vi inte ska samla ihop oss och hyra ett hus i Italien. 

Det tog säkert närmare en arbetsdag innan jag svarade på denna gruppkonversation startad av Malin. Anledningen är inte att jag inte vill åka, utan tvärtom. Jag vill inget hellre om man då bortser från ALLT annat jag också vill göra. Så under de timmar jag helt enkelt ignorerade frågan gick mina tankar i 190 för att hitta lösningen på att åka till Italien och hyra hus samtidigt som jag vill lyckas få ihop alla andra planer som att fixa med huset, renovera badrum, köpa nytt matsalsbord, ny bil, nya ögonbryn, lite botox till pannan, en cellulitbehandling, Florida i vinter och ja, en jordenruntresa och Sydafrika. 

Fan, varför ska man behöva prioritera!! Min man säger att det är en av mina sämsta grenar och han har för en gång skull helt rätt.

Men nu är det så att jag kommit fram till att om jag måste prioritera i detta läge, står Italien med vännerna väldigt högt. Detta med anledning av att jag och mannen inte var med på den senaste resan som gjordes 2012. Det var året jag och mannen gifte oss och då prioriterade jag helt enkelt en bröllopsfest och bröllopsresa. Bröllopsresan spenderades i Palma under 4 riktigt fantastiska dagar och därefter var vi på min brors och svägerskas underbara bröllop på Alcudia. 

Men när gänget som faktiskt åkte till Italien sommaren 2012 trots att jag inte kunde följa med började lägga upp bilder på Insta hit och dit, skar det sig i magen på mig av avund. 

  

Det var bilder på glada barn som lekte. Människor som åt, solade, badade och skrattade. Bilder på ljumma sommarkvällar, rödvin, sång och dans. 

 Jag ska erkänna, jag var så avundsjuk att när jag nu hittade dessa bilder på Jessicas Instagramkonto 3 år senare skäms jag över att jag inte gillat fler av bilderna hon lagt upp. Avundsjukans ansikte del 4? 

Det jag vill komma till, det finns inte chans på jorden att jag missar 2015 års upplaga av att hyra ett hushelvete i Italien med mina vänner, om det så betyder att vi måste skjuta på allt annat. Så, där har min man en prioritering!!!!!!!

Så kära vänner, lets do this och låt sommarens resa överträffa den ni gjorde utan mig med hästlängder. 

Vi säger så!

/ Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.