Malin Gramer

Helgens bravader.

AV JESSICA: Lördagens middag hemma hos oss, där planen var att den skulle gå i mexikotema eftersom Malin lämnar oss för att resa till varmare breddgrader och spela in Paradise Hotel i allt för många veckor. Blev snabbt ändrad till Un poco eftersom bägge mina söner bestämde sig för att dom inte ville sova borta och låta oss förlusta oss i varandra, dom tog den enklaste exit de hittade i sina än ej utvecklade hjärnor och kräktes i symbios – typ. Med maginfluensa i huset så skulle en middagsbjudning lätt landa i ett realistiskt mexikansk tema med turistmage och allt vad det innebär, det ville vi ju inte. 

Så, med mannen som drog nitlotten och stannade hemma med barnen, så begav jag mig. Jag vet inte om ni minns (det borde ni göra om ni följer mig hör för jag har tjatat hål i huvudet på alla om det) men jag fyllde ju år samma dag jag reste iväg till Thailand, dvs den 10/3, detta hade inte mina underbara vänner glömt bort. Dom känner mig så väl dessa människor, dom vet att det jag förbrukar mest av allt i mitt liv är inte som man skulle kunna tro vara typ underkläder eller tandborstmunstycken utan frisörer. Jag går till en frisör en gång sen går jag aldrig mer tillbaka, jag vet inte varför det blir så för jag är alltid nöjd när jag är klar, sen för varje timma som går så kommer frisörångesten krypande. Är det inte det ena så är det det andra som en vis tecknad ful man jag sett på film har sagt. Jag tror sällan det är frisörens fel utan jag tror det ligger hos mig, och då innehar jag verkligen i te något form av vackert hårsvall, snarare tvärtom – stripigt och okontrollerbart med total ojämn växt-takt. Min present, nedklottrat på en bit toalettpapper; så mycket kärlek.    

 

 Och Malin som fyller år när hon är i Mexiko, vi ville ju inte att hon på något sätt ska känna sig bortglömd. Vad ger man till en kvinna som har allt, inklusive ett fantastiskt tjockt gyllene hårsvall? En personlig T-shirt såklart, med alternativa bilder där både en kvinnostjärtis och en kvinnotunga är en del av motivet. Vill ni se T-shirten så kliv in på detta inlägg

Kvällen i övrigt var i vanlig ordning fantastisk, har man en tryffelfetish som jag så måste man bege sig till Un poco. Jag försökte döda min långdragna influensa / förkylning med att bara dricka ren sprit, gick toppen och jag lärde mig att man blir kalasfull på både dirty martini och dirty dirty martini.  

       

Med facit i hand så var det jag som drog nitlotten i går söndag. Jag och mannen fick även något infall att vi skulle ta en utflykt till Ikea, löningshelg, en regning söndag, småsjuk och bakfull. Alltså hur tänker jag? 

Ny vecka, kortvecka med frisörbesök ikväll. Spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.